Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

IF

På denne siden finner du referanser fra IF. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra IF eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Solfrid Flateby

Foredrag med: Solfrid Flateby

«Solfrid hadde god forretningsforståelse og forstod raskt våre problemstillinger. Hun stilte mange spørsmål og hentet inn grunnlag for å kunne tilpasse vinklinger og innhold i sitt foredrag ut fra vår arbeidshverdag. Jeg opplevde Solfrid som veldig profesjonell, som raskt fikk oversikt over våre utfordringer. Solfrid leverte et fyrverkeri av et foredrag, der hun med kraft og entusiasme tok våre medarbeidere og deres hverdag på kornet. Hennes vinklinger krydret hun hele tiden med historier og morsomheter, som satte ekstra spiss på budskapet. Det var ingen dødpunkter gjennom hele foredraget og mine medarbeidere reagerte med applaus spontant mange ganger, i tillegg til at de avsluttet med stående applaus. Medarbeiderne snakker ofte om Solfrid, når de diskuterer våre fellessamlinger. Jeg vil sitere Samaranch; «Best ever.»”

sitat: Ottar Sefland