Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Indre Salten Opplæringskontor AS (ISOK AS)

På denne siden finner du referanser fra Indre Salten Opplæringskontor AS (ISOK AS). Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Indre Salten Opplæringskontor AS (ISOK AS) eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Adrian Lund

Foredrag med: Adrian Lund

"Tror at alle Lærlingene syns det var et fantastisk foredrag. Adrian burde holde dette foredraget på ungdomsskoler, videregående skole, i vekstbedrifter og i andre bedrifter og fortelle historien sin. Tror aldri at 90 minutter har gått så fort når man har hørt på en foredragsholder. Man sitter igjen med en følelse å ha vært med på noe spesielt, denne opplevelsen av Adrian kommer til å feste seg hos alle som hører på han. Han har en sterk historie å fortelle, og det er så bra måten han forteller den på. Man finner sine egne begrensninger og setter egne mål som passer. Som han sa at for noen er et mål å stå opp om morgenen å koke seg kaffe, for andre kan det være å sykle Norge på langs osv. Det må være rom for at man er forskjellige, det er det som er så viktig å formidle til ungdommene våre, at man rett og slett er god nok fordi man er den man er."

sitat: Lene Laxaa, Kontorsjef