Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Infotjenester AS

På denne siden finner du referanser fra Infotjenester AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Infotjenester AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Kathrine Aspaas

Foredrag med: Kathrine Aspaas

"Kathrine har en perfekt blanding av både faglig styrke og integritet samt en flott formidlingskompetanse som når frem til begge kjønn i alle aldre. Hun er meget trygg og profesjonell samtidig som hun er personlig og tilstede på scenen. Foredraget var inspirerende og til ettertanke. Veldig fornøyd med foredraget hennes - så tusen takk. På vegne av arrangørene, Infotjenester AS og Næringslivets skole, Christine H.Kristoffersen."

sitat: Prosjektleder, Christine H. Kristoffersen
Se foredragsholder
Tor Haugnes

Foredrag med: Tor Haugnes

"Veldig innholdsrikt og profesjonelt, underholdende og engasjerende foredrag! Dette gav oss en flott avslutning på dagen! Terningkast 6."

sitat: Marie Helene Juliussen, Programansvarlig
Se foredragsholder
Dora Thorhallsdottir

Foredrag med: Dora Thorhallsdottir

Dora leverte til de grader og var utrolig profesjonell og personlig i sin fremføring både som konferansier og foredragsholder. Dora er ekte, ærlig og leverte et show som traff ALLE i salen. Dora er i tillegg veldig tilpasningsdyktig, løsningsorientert og kom med gode innspill før og underveis. Terningkast seks!

sitat: Hanne Hansen, Administrerende ansvarlig