Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

InnoTown Innovation Conference

På denne siden finner du referanser fra InnoTown Innovation Conference. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra InnoTown Innovation Conference eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Pellegrino Riccardi

Foredrag med: Pellegrino Riccardi

Pellegrinos foredrag ble svært godt mottatt at våre sponsorer på InnoTown-konferansens sponsorfest. Settingen var midt i blinken med ca 40 deltakere, og avslappet atmosfære med god mat og vin. Innholdet og ikke minst Pellegrinos lune og humoristiske stil, traff 100 %. Vi er svært fornøyde med foredraget, og har fått mange hyggelige tilbakemeldinger fra de som var sammen med oss. Takk!

sitat: Dag Lausund - Daglig Leder