Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Interesseorganisasjon for kommunal voksenopplæring, IKVO

På denne siden finner du referanser fra Interesseorganisasjon for kommunal voksenopplæring, IKVO. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Interesseorganisasjon for kommunal voksenopplæring, IKVO eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marco Elsafadi

Foredrag med: Marco Elsafadi

«Marco Elsafadi holdt foredraget "Sunt selvsnakk i medgang og motgang" for 40 ledere i kommunal voksenopplæring. Han var en engasjert foredragsholder som klarte å knytte det generelle til den faglige og praktiske hverdagen tilhørerne står i. Dette gjorde han på en ujålete og inkluderende måte. Ikke noe fancy teoriprat med fremmedgjørende vokabular, allikevel intelligent og reflektert.»

sitat: Aud Aastorp, Enhetsleder