Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

International Development Norway

På denne siden finner du referanser fra International Development Norway. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra International Development Norway eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Steinar Hoel Korsmo

Foredrag med: Steinar Hoel Korsmo

«Steinar Hoel Korsmo er en faglig sterk foredragsholder for etablering av innovasjonssystemer både i Norge og i utviklingsland. Med egen erfaring fra etablering av støttefunksjoner og programmer for entreprenørskap i mange land, gir foredragene en god praktisk innsikt. Han er også en svært motiverende og inspirerende foredragsholder for de som vil skape innovasjon eller bli gründer».

sitat: Anders Tølan, Daglig leder