Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

IOGT i Norge/Forut

På denne siden finner du referanser fra IOGT i Norge/Forut. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra IOGT i Norge/Forut eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Joar Hoel Larsen

Foredrag med: Joar Hoel Larsen

Formatet med bokbad og intervju fungerte godt for vårt arrangement og Joar utførte dette på ein veldig god måte der samtalen blei levende og interessant for 1.5 time.

sitat: Nils Johan Garnes, Politisk Rådgiver
Se foredragsholder
Anja Hammerseng-Edin

Foredrag med: Anja Hammerseng-Edin

IOGT takker for at Anja hadde anledning til å delta på debattmøte om ungdom og rusforebygging 2. mai i Larvik. Vi opplever at Anja har et stort hjerte og for saken og et engasjement som smitter. Vi opplever også at det hun formilder er svært tankevekkende for publikum. Hun kombinerer det å snakke om sak og det å fortelle historier som knytter sak og levd liv sammen. Dette gjør hun på et utmerket måte

sitat: Malin Lenita Vik, Politisk Rådgiver