Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

IPnett

På denne siden finner du referanser fra IPnett. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra IPnett eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Eldrid gjorde en meget god jobb hos oss. Hun var godt forberedt, trygg og temaet hun snakket om passet godt inn i resten av programmet. Som konferansier klarte hun å skape en bra atmosfære gjennom hele dagen. Hun var er viktig årsak til at konferansen fungerte så bra - her var det full fokus på IT-teknologi, trender og teknologiske dypdykk. Eldrid skapte rammen som gjorde dagen vellykket!"

sitat: Marketing Manager Marit Lund