Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Jerniagruppen

På denne siden finner du referanser fra Jerniagruppen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Jerniagruppen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Kjære Kjetil, Jeg har vært så heldig å få være på foredraget du holdt for oss i dag. Du imponerte meg over din måte å formidle ditt budskap på. Jeg opplevde at det du sa kom direkte fra hjerte ditt og at du virkelig har jobbet deg frem dit du er nå og at det også er mulig for enhver å gjøre en endring i livet sitt til noe bedre. Jeg fikk til og med tårer i øynene på et tidspunkt da du virkelig traff meg. Du fikk meg motivert til å se ting i et annet lys og jeg vil absolutt lese boken jeg kjøpte og rette blikket fremover."

sitat: Hanne Moland, Resepsjonist