Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Kagge Forlag

På denne siden finner du referanser fra Kagge Forlag. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Kagge Forlag eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Jeg kjenner Annette Sjursen som et uredd, direkte og ærlig menneske. I det hele tatt har hun et sjeldent pågangsmot. At hun nå velger å formalisere og samle sine medfødte talenter og erfaringer som samtalepartner og rådgiver, ser jeg som en naturlig fortsettelse av hennes egne spennende veivalg gjennom livet."

sitat: Erling Kagge, forlagssjef og polfarer

"Annette har, så lenge jeg har kjent henne, aldri latt seg stoppe så fremt hun selv har hatt tro på prosjektene hun har jobbet med. Dette være seg å regissere og finansiere store filmprosjekt, eller debutere som forfatter. Som hun selv sier - "Du kan alltid gjøre ditt beste. Det sitter i hodet.""

sitat: Anne Gaathaug, Forlagssjef