Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Kinnarps AS

På denne siden finner du referanser fra Kinnarps AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Kinnarps AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Sturla Berg-Johansen

Foredrag med: Sturla Berg-Johansen

"Sturla Berg Johansen er en fantastisk historieforteller hvor han både har den gode historien....den som engasjerer og inspirerer tilhørerne.... samtidig som han forteller historien sin på en utrolig bra måte. Kinnarps har brukt Sturla som foredragsholder ved flere typer arrangementer opp gjennom årene, med stor suksess hver gang. Når han som toastmaster i tillegg ledet 200 personer gjennom middag og sosialt arrangement med blanding som seriøs prisutdeler, komiker og musiker
gjorde Sturla våre Kunnskapsdager til en uforglemmelig opplevelse. Han kan anbefales på det sterkeste !"

sitat: Kenneth Tveito, Next Office Concept Manager