Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Klima- og miljødepartementet og Samferdselsdepartementet

På denne siden finner du referanser fra Klima- og miljødepartementet og Samferdselsdepartementet. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Klima- og miljødepartementet og Samferdselsdepartementet eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Guttorm Andreasen ledet Regjeringens omstillingskonferanse 21. april 2016 om framtidens transportløsninger på en utmerket måte. Konferansen hadde blant annet innlegg fra statsministeren og fire andre ministre fra USA, Finland og Norge, samt personer på høyt nivå fra næringsliv, forvaltning og akademia. Andreasen håndterte det hele – og ulike format - på en profesjonell måte og greide også å binde sammen engelske og norske sesjoner på en måte som sikret svært god flyt i arrangementet. Han var enkel å samarbeide med, og forberedte seg også godt, gjennom å ha samtaler med alle foredragsholderne – eller representanter for disse - på forhånd. I det hele tatt: En solid leveranse!"

sitat: Tonje Hagen Geiran (Klima- og miljødepartementet) og Anders–Martin Fon (Samferdselsdepartementet)