Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Klinikk for Alle

På denne siden finner du referanser fra Klinikk for Alle. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Klinikk for Alle eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Ole Petter Hjelle

Foredrag med: Ole Petter Hjelle

Ole Petter Hjelle sitt engasjement tok hele Klinikk for Alle med storm. Det var 190 mennesker som ble skikkelig engasjert der jeg fikk SMSer neste dag fra ansatte som aldri har trent, som skulle ut på tur. Utrolig lærerikt samt inspirerende foredrag spesielt siden vi driver i samme bransje. Det gikk opp ett viktig lys for mange av oss. Han vil bli brukt mer av oss. Takk for at du satte prikken over i-en for Klinikk for Alle sin årsfest / samling.

sitat: Jan Rune Austad