Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Kongsberg bibliotek

På denne siden finner du referanser fra Kongsberg bibliotek. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Kongsberg bibliotek eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
amal-aden-cropped-e14551055753321

Foredrag med: Amal Aden

«Foredraget ble formidlet med en imponerende tydelighet og styrke. Amal Aden foredro fra scene i 1,5 time kun med seg selv og sin egen stemme, og uten manus. Det tilførte foredraget både en intensitet og en ledighet som styrket formidlingen av budskapet hennes. Hun oppnådde også en god dialog med publikum, slik at flere valgte å ta ordet og stille spørsmål og komme med innspill.
Ett av foredragene Amal Aden holdt i Kongsberg var et internt foredrag for ansatte i Kultur og Velferd. Hensikten var å øke kunnskapen om kulturmøter i arbeidssituasjonen, bevisstgjøre og trygge de ansatte i å sette grenser og samtidig møte fremmedkulturelle på en verdig måte. Tilbakemeldinger jeg har fått fra ansatte etter foredraget viser at de både har fått bekreftet synspunkter og fått ny innsikt som er nyttige i arbeidshverdagen.»

sitat: Elisabeth Bergstrøm, Biblioteksjef