Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Kongsberg Maritime AS

På denne siden finner du referanser fra Kongsberg Maritime AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Kongsberg Maritime AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Hasse Thorbjørnsen

Foredrag med: Hasse Thorbjørnsen

Vil bare få takke - ennå en gang - for flott "vitaminsprøyte". Har fått en masse positive / overbegeistrede tilbakemeldinger her. Veldig hyggelig å arrangere noe der alle er fornøyd - ikke en muggen kommentar.

sitat: Randi Ringstad Aune
Se foredragsholder
Solfrid Flateby

Foredrag med: Solfrid Flateby

Det har vore veldig mange positive tilbakemeldingar, og Solfrid med sitt innlegg har blitt nemnt av veldig mange som eit av høgdepunkta på dagen. Solfrid traff godt, og ga oss både inspirasjon, motivasjon og litt å tenke på. Tusen takk.

sitat: Ingebjørg Rønning