Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Kostholdskonferansen

På denne siden finner du referanser fra Kostholdskonferansen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Kostholdskonferansen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Niels Christian Geelmuyden

Foredrag med: Niels Christian Geelmuyden

"Kostholdskonferansene i Larvik har tre ganger hatt den store glede av å ha Niels C. G. på programmet. Med sin enkle og naturlige opptreden, helt uten visuelle hjelpemidler, trollbinder Niels sitt publikum med ordkunst og morsomme poenger. Selv om budskapet ofte er svært alvorlig, og tidvis fylt med detaljerte fakta, er han tydelig og enkel å forstå. Man blir både klokere og fatter håp av å lytte til Niels C. Geelmuyden sine foredrag."

sitat: Per Bjønnes Kristiansen