Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Kulturpatruljen Namsos (Folkeuniversitetet Midt-Norge)

På denne siden finner du referanser fra Kulturpatruljen Namsos (Folkeuniversitetet Midt-Norge). Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Kulturpatruljen Namsos (Folkeuniversitetet Midt-Norge) eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"
Foredraget passet veldig godt inn i konferansens målsetting og innhold.
Andreas var med på hele konferansen (Vi bryr oss) og tilpasset foredraget og sydde en rød tråd gjennom dagen, som handlet om å bry seg. Svært engasjerende og treffer publikum godt. Vi var veldig fornøyde med både innholdet og Andreas. Helt klart en person som bryr seg. Han gjorde også svært godt inntrykk på deltagerne og våre ungdommer som var med på å arrangere konferansen."

sitat: Lars Ove Moe, Prosjektleder