Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Kunnskapsparken Helgeland AS

På denne siden finner du referanser fra Kunnskapsparken Helgeland AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Kunnskapsparken Helgeland AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Nina Nakling

Foredrag med: Nina Nakling

Fantastisk fyrverkeri av en dame som leverte et glimrende foredrag til stående applaus fra 170 damer på Helgeland! Jordnær og ektefølt! Denne dama vil vi høre mer fra! :-)

sitat: Monica Hagen
Se foredragsholder
Live_Landmark

Foredrag med: Live Landmark

”Live Landmark begeistret hele teatersalen på konferansen «Samspill skaper vekst» i Mo i Rana. Foredrag basert på egne erfaringer og faglig overbevisning vil vi bare ha mer av! Med perfekt balanse mellom alvor, humor og faglig påfyll engasjerte hun hele forsamlingen med sin sterke tilstedeværelse. - Nå velger vi å starte dagen med en positiv tanke!”

sitat: Tone Jakobsen, Prosjektleder
Se foredragsholder
Anne Gerd Samuelsen

Foredrag med: Anne Gerd Samuelsen

Passe folkelig, passe med foiler og flott formidlingsevne!

sitat: Tone Jakobsen