Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Lampeland Hotell AS

På denne siden finner du referanser fra Lampeland Hotell AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Lampeland Hotell AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Anja Hammerseng-Edin

Foredrag med: Anja Hammerseng-Edin

"Inspirerende og lærerikt foredrag med innslag av humor."

sitat: Kjersti Ingebrigtsen, Salg og booking
Se foredragsholder
Bianca-Simonsen

Foredrag med: Bianca Simonsen

Bianca leverte meget bra og var både imøtekommende, raus og bød på seg selv fra start til slutt. Vi satte spesielt pris på at hun på eget initiativ tok seg tid til å håndhilse på alle tilhørerne. Dette var veldig positivt for gjestene våre og for oss på Lampeland Hotell - "Det lille personlige hotellet". Bianca hadde mye energi på scenen og god formidlingsevne. Underveis i foredraget var det både humor og alvor, alle og enhver kunne kjenne seg igjen i det som ble formidlet.

sitat: Vivian Steen, Salgs- og markedsansvarlig