Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Landsforeningen uventet barnedød

På denne siden finner du referanser fra Landsforeningen uventet barnedød. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Landsforeningen uventet barnedød eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Karin Fevaag Larsen

Foredrag med: Karin Fevaag Larsen

"Veldig hyggelig at hun kom i forkant og ble litt kjent med oss - og at dette kom til uttrykk ved å at hun tilpasset seg noe under foredraget og direkte henvendte seg til oss!
"Vi lo så vi grein" ! - og det var deilig - Når vi på et Landsmøte som vårt snakker mye om de vondeste ting i livet - da er humor både frigjørende, avkoblende og et deilig friminutt som gir nye krefter! Takk!"

sitat: Trine Giving Kalstad, Fagsjef