Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Lars Saabye Christensen

På denne siden finner du referanser fra Lars Saabye Christensen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Lars Saabye Christensen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Annette Sjursen gjennom flere år, bl.a. på filmene MIN MISUNNELIGE FRISØR og PAX. Hun er en lyttende, utfordrende og modig aktør i enhver sammenheng. Hun er allsidig og kan derfor nærme seg et stoff fra forskjellige kanter, noe som også, slik jeg ser det, er kjernen i hennes originalitet. Det er derfor det er givende å samarbeide med Annette Sjursen. Hun er kompromissløs og sensitiv, en gylden kombinasjon i all dialog. Å gi henne opsjon på mine bøker innebærer en like stor mulighet og utfordring for meg."

sitat: Lars Saabye Christensen, Forfatter