Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Lederne avd. Ofoten

På denne siden finner du referanser fra Lederne avd. Ofoten. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Lederne avd. Ofoten eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marco Elsafadi

Foredrag med: Marco Elsafadi

"Marco holdt et svært godt foredrag som fenget, begeistret og ga mange tankevekkere. Innholdet var gjenkjennbart, men ga likevel publikum nye perspektiv. Responsen fra publikum var god, tilbakemeldingene sier at de ønsker flere foredrag med Marco og at tiden gikk altfor fort. Herlig at han bare bruker seg selv - ingen powerpoint nødvendig her. Vi gleder oss til neste foredrag."

sitat: Nina Hansen, Daglig Leder