Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Lederne

På denne siden finner du referanser fra Lederne. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Lederne eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Rune_Semundseth

Foredrag med: Rune Semundseth

"Forelesningen med Rune Semundseth på medlemsmøte til fagforeningen Lederne, avd. Drammen ble en stor suksess. Det var uvanlig mange medlemmer som hadde meldt seg på for å lære metoder og teknikker for å bruke i relasjoner til medarbeidere i sin rolle som leder.

Runes måte å gi av seg selv, dele erfaringer, lære oss metoder for å nå sine mål, teknikker som snur negative situasjoner til en positiv erfaring, samt sterke historier, var utrolig virkningsfull.

Medlemmene uttrykte sterkt etter forelesningen at dette var lærerikt, og at de verdsatte verdifulle metoder de ville bruke i fremtiden.

Tusen takk Rune for en flott reise!"

sitat: Else Becher, Supervisor
Se foredragsholder
Svein Harald Røine

Foredrag med: Svein Harald Røine

«Svein Harald er modig – han ble vår livredder da han på ekstremt kort varsel steppet inn på Lederkonferansen FRONT 2015. Fra første sekund bergtok han konferansens 400 deltakere, som har ledende stillinger i det norske arbeidslivet, og ble et av de absolutte høydepunkter. Svein Harald er et eventyr av en mann – han byr på seg selv og er full av liv, humor og energi. Historiene han forteller treffer og er sjeldent relevante i hverdagslivet til hver og en av oss. Vi sørger nå for å knytte han så nær som mulig til vår organisasjon for at våre medlemmer, som er ledere i private og offentlige virksomheter, skal få se og høre mye mer til han i årene som kommer!»

sitat: Sverre Simen Hov, Kommunikasjonsleder
Se foredragsholder
Gro Hammerseng-Edin

Foredrag med: Gro Hammerseng-Edin

"Vi er utrolig fornøyd og vi må også prøve Gro og Anja sammen en annen gang."

sitat: Susanne Slaatsveen, Avdelingsleder
Se foredragsholder
amal-aden-cropped-e14551055753321

Foredrag med: Amal Aden

"Utrolig bra! Tankevekkende, morsomt, tårer og latter."

sitat: Susanne Slaatsveen, Avdelingsleder
Se foredragsholder
Helene Husvik

Foredrag med: Helene Husvik

«En personlig og engasjerende fremstilling av hvordan det oppleves for en ung og fremadstormende journalist å bli en liten, usynlig brikke i et stort system som omorganiserer. Helene har et ærlig og tydelig budskap til dagens ledere om å se sine ansatte.»

sitat: Anette Light, Markeds- og rekruterringsansvarlig
Se foredragsholder
Einar Gelius

Foredrag med: Einar Gelius

Einar stilte godt forberedt og han fikk god kontakt med publikum, byr på seg selv.

sitat: Roald Gjelsten, Leder avdeling 14