Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Levangers unge sanitetsforening

På denne siden finner du referanser fra Levangers unge sanitetsforening. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Levangers unge sanitetsforening eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Eli Rygg

Foredrag med: Eli Rygg

"Eli Rygg var utrolig dyktig til å formidle lett om et vanskelig tema. Det er en kunst å kunne bruke humor i et slikt alvor. Godt språk, god flyt og folkelig. Alt dette tror jeg bidrar til at publikum skjønner at det går an å ha større åpenhet rundt seksuelle overgrep. Eli Rygg har god kontakt med publikum og mange var beveget etter foredraget. Flere har kommet med tilbakemeldinger om at vi arrangerer flere foredrag med Eli Rygg."

sitat: Marte Skjesol, Journalist