Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Lillehammer kommune

På denne siden finner du referanser fra Lillehammer kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Lillehammer kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

”Jon! Tusen hjertelig takk for en flott dag. Mye for oss å jobbe videre med. Du har en strålende formidlingsevne og er i god flyt gjennom hele dagen. Takknemlig!"

sitat: Christian Fotland, Rådmann
Se foredragsholder
Tom Georg Olsen

Foredrag med: Tom Georg Olsen

En profesjonell foredragsholder som er lydhør og mottakelig for behov i organisasjonen, og som tilpasser foredraget til nevnte behov på en fin måte. Praksisfortellinger gjør foredraget enda mer troverdig, samtidig som temaene er tungt forankret i forskning.

sitat: Monica Knapkøien, HR Rådgiver