Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Lillestrøm kultursenter

På denne siden finner du referanser fra Lillestrøm kultursenter. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Lillestrøm kultursenter eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Kaja Nordengen

Foredrag med: Kaja Nordengen

"Vi hadde gleden av besøk av Kaja Nordengenen på Scene 5 på Lillestrøm kultursenter. Det ble en svært inspirerende kveld for en stor forsamling av hovedsakelig lekfolk. Kajas kunnskap om komplisert, medisinsk forskning og innføring i nyere resultater av hjerneforskning ble formidlet på en lettfattelig og begripelig måte.
Det var en fornøyelse å ha besøk av Kaja – hun var sikker, tydelig og interessant – en særdeles god formidler. Et foredrag som bare må oppleves!"

sitat: Sissel Tveit, daglig leder Scene 5