Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Lisa gruppen i Bergen

På denne siden finner du referanser fra Lisa gruppen i Bergen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Lisa gruppen i Bergen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Som medlem av Lisa gruppen i Bergen fikk jeg mulighet til og delta på et foredrag av Samuel! Som tidligere storkriminell og rusmisbruker med 24 dommer og ca 10 år bak murene, tenkte jeg at jeg hadde vel hørt det meste. Her tok jeg feil! Vi ble med stor innlevelse tatt med i alle faser av Samuels oppvekst og forskjellige utfordringer (problemer) som meldte seg, å hvordan han med guts og tro på seg selv klarte og snu livet til det det nå er. Samtidig med en formidlingsevne jeg aldri tidligere har opplevd, gav dette meg motivasjon og videre tro på og gå den veien jeg nå går! Jeg tør påstå at Samuel er en bedre motivator enn selveste Willy Railo, å burde nesten være fast i undervisningen på ungdomsskolen mm."

sitat: Trond Einar Michelsen