Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Location

På denne siden finner du referanser fra Location. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Location eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Michael Andreassen

Foredrag med: Michael Andreassen

"Vi hadde Michael Andreassen som konferansier ved et par anledninger ved våre ledersamlinger. Han har alltid stilt godt forberedt og vært dyktig til å lede arrangementene. Mange improvisasjoner og ting tatt på sparket, dog uten å ta for mye plass selv. I tillegg tar han seg god tid til å prate med deltagerne og gi av seg selv, så alle får en god opplevelse. Jeg anbefaler ham med glede som konferansier ved ulike arrangement."

sitat: Nicolai Martens, tidl. Adm Dir