Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Lørenskog kommune

På denne siden finner du referanser fra Lørenskog kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Lørenskog kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marco Elsafadi

Foredrag med: Marco Elsafadi

Veldig bra,fanget målgruppa, ungdom i 10 klasse og de voksne som var tilstede. Nesten magisk hvordan han når frem med sitt budskap:)

sitat: Edel Bratlie, helsesøster for ungdom
Se foredragsholder
Solfrid Flateby

Foredrag med: Solfrid Flateby

"Solfrid Flateby var konferansier på vårt seminar for næringslivet og kommuner i Nedre Romerike. Hun har en fantastisk evne til å sy sammen de forskjellige foredragene, hvor hun også bruker personlig erfaring kombinert med innspill som vitner om meget god research. Hennes engasjerende fortellerevne er raus, troverdig og hun har gode innslag av en herlig humor. Vi fikk også veldig bra tilbakemelding fra deltakere, hun anbefales!"

sitat: Camilla Håltem, Næringssjef
Se foredragsholder
Dag Otto Lauritzen

Foredrag med: Dag Otto Lauritzen

Dag Otto har en fantastisk formidlingsevne som inspirerte alle våre ansatte!
Foredraget ga både latter og motivasjon for alle til å nå målene sine.
Vi kan på det sterkeste anbefale Dag Otto Lauritzen som konferansier og foredragsholder :)

sitat: Anette Hansen, Ff