Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

MAK

På denne siden finner du referanser fra MAK. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra MAK eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

“Jeg hadde gleden av å invitere Siri F. Abrahamsen til å lede en workshop om “Developing Leaders For The Future” for MAK, en organisasjon som består av Norges største gruppe talenter med interkulturell bakgrunn. Siri er svært kompetent innen dette temaet, og leverte en flott interaktiv workshop som mottok fantastiske tilbakemeldinger fra deltakerne. Jeg kan ikke nøle med å anbefale Siri som foredragsholder, workshopleder eller som mentor.”

sitat: Javad Mushtaq, Gründer og CEO