Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Maxbo Stormarked

På denne siden finner du referanser fra Maxbo Stormarked. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Maxbo Stormarked eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Bjørnar Erikstad

Foredrag med: Bjørnar Erikstad

I forbindelse med vårt arrangement ”Medarbeiderdagene 2009” hadde vi den store gleden av å høre fordrag med Bjørnar. Temaet for arrangementet (Choose your attitude) var i forkant svært førende for hva vi ønsket at foredragsholderne skulle fokusere på. I den sammenheng var det ingen tvil om at Bjørnar med sitt foredrag, traff spikeren på hodet. Det var et bunn ærlig og lite sminket fortelling som fikk publikum (ansatte i våre MAXBO varehus) til å sitte som fjetret i 30 minutter.

sitat: Aagot Benterud, marketingsansvarlig