Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Merck

På denne siden finner du referanser fra Merck. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Merck eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Sven Svebak

Foredrag med: Sven Svebak

"Sven Svebak var en perfekt innleder for vårt møte anledning vår feiring av 350 års jubileum. Svebak hadde pondus og meget god formidlingsevne og en lang erfaring innen tema.
Helse og humor er et sentralt tema og intern motivasjon hos oss, derfor var tematikken midt i blinken for oss. I tillegg vil jeg bemerke at Svebakks forenklede ordbruk og humoristiske vinkling gjorde dette til en spennende og motiverende opplevelse for oss i Merck. Ønsker at dere gir denne tilbakemeldingen til Svebak og vi anbefaler på det sterkeste hans ord i mange ulike sammenhenger. Terningkast 6!"

sitat: Roar Wesche Juul, Head Of Commercial