Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Metier AS

På denne siden finner du referanser fra Metier AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Metier AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marco Elsafadi

Foredrag med: Marco Elsafadi

"Fantastisk å kunne stå på scenen i nesten 1 time, uten hjelpemidler og fange publikummet på den måten! Veldig god til å formidle budskapet og å få engasjert salen med enkle virkemidler. Vil absolutt anbefale dette videre til andre.
Vil også kommentere at det har vært en god dialog i forkant av arrangementet, stor fordel å kunne prate direkte med foredragsholderen, som også har respondert rask og vært imøtekommende."

sitat: Monica Økshaug