Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

MHWirth Filosofi og litteraturgruppe

På denne siden finner du referanser fra MHWirth Filosofi og litteraturgruppe. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra MHWirth Filosofi og litteraturgruppe eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Tomas Myklebust

Foredrag med: Tomas Myklebust

«Tomas leverte et topp foredrag. Han var trygg på faget, seg selv og menneskene han møtte. Han var levende og ekte og full av energi. Gode poenger, lettfattelig spekket med humor. Terningkast 6.»

sitat: May Ruud Tennebø, Innkjøper
Se foredragsholder
Joshua French

Foredrag med: Joshua French

Foredraget var veldig bra. Foredragsholder leverte og var ekte, troverdig og vi fikk en god opplevelse. Han hadde god tid til spørsmål og besvarte disse på en fin måte. Han kom i god tid og var veldig proff og hyggelig.

sitat: May Ruud Tennebø, Innkjøper
Se foredragsholder
unni-turrettini

Foredrag med: Unni Turrettini

Tusen takk for et engasjerende og spennende foredrag. Unni leverte på en ekte og troverdig måte. Hun berører med et tema som alle bør høre og som angår oss alle. Unni får oss til forstå at vi mennesker er knyttet sammen, vi berører hverandre på ulike måter og vi har alle et ansvar for å skape et varmere samfunn.

sitat: May Ruud Tennebø, Styreleder