Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Mobit Ålesund

På denne siden finner du referanser fra Mobit Ålesund. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Mobit Ålesund eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Aleksander Gamme

Foredrag med: Aleksander Gamme

Mobit Ålesund har leid inn og fått oppleve et foredrag med Aleksander Gamme under et seminar for våre kunder. Aleksander var veldig imøtekommende og informativ i forkant av foredraget. Foredraget i seg selv var en flott opplevelse, noe man merket på med stemningen i salen og responsen til alle tilhørere. Aleksander hadde tid til å mingle i lunchen etter foredraget og svarte villig vekk og med et smil til alle de som hadde spørsmål.

Tilbakemeldingene på seminaret og dagene etter fra kunder og andre foredragsholdere var at dette var en fin variasjon i en ellers tung faglig dag.

Totalt sett en flott opplevelse, og jeg kan trygt anbefale Aleksander som foredragsholder.

sitat: Bjørn Espen Drabløs, Daglig leder