Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Moelven Wood AS

På denne siden finner du referanser fra Moelven Wood AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Moelven Wood AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Solfrid Flateby

Foredrag med: Solfrid Flateby

"Solfrid holder inspirerende og motiverende foredrag. Hun er engasjerende, og tør å by på seg selv. Selve foredraget tar utgangspunkt i hva du kan gjøre med egen hverdag og hvordan du møter mennesker. Til stor ettertanke. Solfrid laget også oppgaver vi fikk i etterkant, som ga stort engasjement. Det ble en god diskusjon om hva vi ønsker å bli bedre på hos oss. Vi håper på å kunne bruke Solfrid ved flere anledninger."

sitat: Pål Thomas Kvil
Se foredragsholder
Gyrid Beck Solberg

Foredrag med: Gyrid Beck Solberg

"Foredraget til Gyrid var veldig bra! Innlevelse og evnen til å engasjere var akkurat det vi trengte.. Tilbakemeldingene vi har fått fra kolleger i etterkant tyder på at dette engasjerte og ga rom for ettertanke."

sitat: Pål Thomas Kvil, Interiørsjef