Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Moss bibliotek

På denne siden finner du referanser fra Moss bibliotek. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Moss bibliotek eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Kaja Nordengen

Foredrag med: Kaja Nordengen

"Vi var så heldige at vi klarte å booke Kaja Nordengen til å holde foredrag om boka si «Hjernen er stjernen» i november. Vi arrangerer mange foredrag og forfatterbesøk i løpet av et år, men dette var desidert en av våre store suksesser i 2016. Det kom nesten flere mennesker enn vi klarte å ta imot – til sammen var det ca. 125 tilhørere!
De/vi fikk en svært lærerik, interessant og ikke minst morsom time i selskap med Kaja og hjernen og vi fikk masse gode tilbakemeldinger fra fornøyde folk i etterkant.
I tillegg til å være en dyktig fagperson, er Kaja en svært god formidler. Hun kan snakke og forklare dette forholdsvis kompliserte temaet på en slik måte at også vi som ikke er hjerneforskere forstår og blir inspirert til å lære mer.
Vi kan bare anbefale Kaja Nordengen som foredragsholder for alle og håper mange får sjansen til å høre henne snakke om den fantastiske hjernen vår."

sitat: Lise Haugen Larsen, Bibliotekar/arrangementsansvarlig