Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Næringsforeningen i Stavanger-regionen

På denne siden finner du referanser fra Næringsforeningen i Stavanger-regionen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Næringsforeningen i Stavanger-regionen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Nashater Solheim var foredragsholder på Næringsforeningens arrangement «Kvinneplassen» 24. november 2017 hvor 245 ledere og mellomledere deltok. Hun holdt foredraget «Influence without authority», og formidlet hvordan du kan oppnå den innflytelsen du trenger for å motivere medarbeidere, og til å forhandle med ledere, interessenter og konkurrenter. Hun viste også hvordan du kan få gjennomslag for det du ønsker – både som leder, ansatt eller i hverdagens forhandlingssituasjoner. Nashater Solheim er en meget dyktig og engasjert foredragsholder og deler raust av sin kompetanse og erfaringer. På evalueringen i etterkant ga deltakerne henne svært høy score, og jeg vil anbefale henne på det sterkeste."

sitat: Trude Refvem Hembre