Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Nasta AS

På denne siden finner du referanser fra Nasta AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Nasta AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Etter å ha sett og hørt Bjørn Daniel tidligere var vi sikre på at han ville passe godt inn hos våre ansatte, glade gutter og jenter i alle aldre (flest gutter). Og Bjørn Daniel leverte virkelig! Han holdt det gående med uhøytidelige og selvironiske perler i godt og vel de 20 minuttene vi var enige om. Treffende kommentarer om hverdagslige hendelser, i mange tilfeller selvopplevde (sa han i hvert fall…), gikk rett hjem. Han imponerte også med å skreddersy enkelte av poengene til vår virksomhet, noe som selvfølgelig fikk latteren i taket.
Til bedrifter som planlegger et arrangement der det ønskes super stemning vil vi trygt kunne anbefale Bjørn Daniel Tørum.

sitat: Tom Johansen - Adm.dir.