Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Nationaltheatret

På denne siden finner du referanser fra Nationaltheatret. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Nationaltheatret eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Hei Vidar, og takk igjen for sist. Fått utallige positive tilbakemeldinger! Er nå i ferd med å få sammendrag fra alle 19 gruppenes arbeid. Vi hadde en veldig fin gjennomgang av alle gruppenes forslag til leveregler, og det skal bli spennende å sammenstille materialet. Vi tar sikte på en gjennomgang av sammenstillingen på et husmøte i januar eller februar - vi skal holde ballen varm."

sitat: Thomas Gunnerud, Direktør