Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

NAV Hjelpemiddelsentral Rogaland

På denne siden finner du referanser fra NAV Hjelpemiddelsentral Rogaland. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra NAV Hjelpemiddelsentral Rogaland eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Trond Haukedal

Foredrag med: Trond Haukedal

Kommentarer fra ansatte i etterkant: «Et av de bedre foredrag jeg har vært på.», «Veldig bra at han var så flink med å eksemplifisere de ulike tilnærmingsmåtene for motivering. Virkelig engasjerende!», «Tenker fortsatt på mye av det han snakket om. Både jobb- og privat relaterte emner.», «Veldig flink foredragsholder som var veldig lett å høre på. Brukte lett gjenkjennelige eksempler og humor for å få frem poenger.» og «En meget underholdende og interessant mann.
Nye innfallsvinkler vedrørende enkel psykologi i hverdagen. Her var det mye å ta med seg. Veldig bra presentert.»

sitat: Marianne Stokkeland, Avdelingsleder