Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Negotia

På denne siden finner du referanser fra Negotia. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Negotia eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Saera Khan

Foredrag med: Saera Khan

"Jeg fikk kjapt et godt inntrykk av Saera, hun sendte Mail flere uker i forveien av foredraget for å avtale en samtale der vi skulle gå gjennom hva hun skulle holde foredrag om. Vi hadde ca 1 times samtale der jeg satt igjen med inntrykk av at her har vi funnet rette person til våres arrangement.
Foredraget hun holdt ble godt mottatt av både meg og resten av publikum. Hun snakket om fremtidens ledere og arbeidsmarked.
Kan trygt anbefales."

sitat: Roy Sundstrøm, Salgskonsulent
Se foredragsholder
Karin Fevaag Larsen

Foredrag med: Karin Fevaag Larsen

Hun er et fantastisk fyrverkeri av en foredragsholder. Hun sprenger skalaen ovenfor!!!! Hun treffer oss hjemme i situasjonene hun forteller om på sin flotte humoristiske måte, med de effekter som passer (bilder/videosnutter/stemmeleie/kraft/etc/etc). Hun kan det hun snakker om (relasjoner/arbeidsmiljø/mennesker/etc/etc). Personlig fikk jeg både latterkramper og ble rørt til tårer av historiene hennes.

sitat: Endre Vindheim, Avtalesekretær