Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Nets Denmark

På denne siden finner du referanser fra Nets Denmark. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Nets Denmark eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Hasse Thorbjørnsen

Foredrag med: Hasse Thorbjørnsen

Personligt synes jeg, du gav udtryk for et utroligt inspirerende værdisæt og menneskesyn - både i relation til virksomhedsledelse men bestemt også i forhold til måden vi agerer i fællesskab med hinanden. Og jeg er så enig, værdien af et smil, værdien af et klap på skulderen, værdien af at forsøge at gøre tingene en smule bedre hver eneste dag, værdien af selv at tage sin del af ansvaret!!! Det flytter på tingene… Jeg smiler stadig! Tak fordi du gør det du gør – det er en sjælden gave du gir videre og det tror jeg på gør en forskel.

sitat: Janne B. Petersen