Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

NHO Handel, LBM

På denne siden finner du referanser fra NHO Handel, LBM. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra NHO Handel, LBM eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Lise Arvesen er en svært inspirerende foredragsholder som er raus på å dele sine erfaringer fra både opp- og nedturer. Hun er engasjerende på scenen hvor hun på en jordnær og usminket måte klarer å formidle sin kunnskap som gründer på en meget god måte. Lises erfaring gjennom omstilling, innovasjon og hennes mot til å feile gir hennes foredrag en dimensjon som få andre klarer å formidle."

sitat: NHO Handel, LBM