Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

NITO

På denne siden finner du referanser fra NITO. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra NITO eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Svein Harald Røine

Foredrag med: Svein Harald Røine

"Svein Harald ga oss en forrykende forestilling. For en energi! Dette var spot on. Svein Harald er åpen og byr på selv. Han har stor kunnskap om ledelse, og har en utrolig god formidlingsevne. Anbefales på det varmeste!"

sitat: Unni Bøkestad, Direktør Fag og Marked
Se foredragsholder
Jørgen Notland

Foredrag med: Jørgen Notland

"NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon har brukt Jørgen Notland som foredragsholder på temamøter om blockchain og bitcoin. Jørgen er svært kunnskapsrik og formidler budskapet på en fengende måte. Vi får bare gode tilbakemeldinger på hans foredrag og kan trygt anbefale han som foredragsholder!"

sitat: Eivind Hegland
Se foredragsholder
Marius Sørlie

Foredrag med: Marius Sørlie

"Marius var topp, og han fremstår på en måte som gjorde at de som hørte på turte å gå å stille han spørsmål etter foredraget."

sitat: Mina Bjerke, Student
Se foredragsholder
Tine Sundfør

Foredrag med: Tine Sundfør

Tine er full av kunnskap og har en egen evne til å formidle dette på en "lett fordøyelig", folkelig, overbevisende og morsom måte. I NITO er vi opptatt av å skape helsefremmende arbeidsplasser, og livsstil er et av mange temaer som påvirker arbeidshelsen. Tilbakemeldingene fra de ansatte var utrolig positive, og det kan virke som om mange plukket opp et tips eller tre de har tatt med seg videre. Foredraget anbefales på det sterkeste!

sitat: Janicke Skatvold, Senior HR-rådgiver

Siri var hos oss i forbindelse med vår årlige markering av Verdensdagen for psykisk helse. Det var et viktig, rørende og morsomt foredrag som engasjerte oss på tvers av både alder og kjønn. I ettertid har jeg fått mange svært positive tilbakemeldinger på Siri og foredraget fra kolleger i NITO. Siri anbefales på det sterkeste, og vi kommer til å invitere henne tilbake i andre sammenhenger.

sitat: Janicke Skatvold, Senior HR Rådgiver