Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Nome kommune

På denne siden finner du referanser fra Nome kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Nome kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Francois_El_Safadi Cropped

Foredrag med: Francois Elsafadi

«Francois var behagelig å høre på, og det var lett å følge med. Det var bra at han kom med mange eksempler. Hos oss var målgruppa alt fra barnehageassistenter, fagarbeidere, barnehagelærere og lærere i voksenopplæringen. Han traff alle med sitt foredrag.
Han tok opp essensielle ting i foredraget, og var flink til å reflektere sammen med oss om begreper som raushet, kommunikasjon, felles behov, selvtillit og selvfølelse. Svært god start på det nye året. Mange nyttige refleksjoner. Meget godt framført, og med bilder vi vil huske.»

sitat: Mona Hellestad, Styrer