Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Nordic Arena

På denne siden finner du referanser fra Nordic Arena. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Nordic Arena eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Cecilie Ystenes

Foredrag med: Cecilie Ystenes

"Vi kontaktet Cecilie for å gi våre medlemmer spennende påfyll om hvordan vi kunne bryte egne grenser og øke motivasjonen som både leder og på det personlige plan. Cecilie leverte hele veien, ga av seg selv og var veldig tydelig i sitt budskap. Hun ga lederne mange gode og relevante innspill, og etter hennes foredrag ble det av flere nevnt som vårt beste faglige program så langt i nettverket. Vi anbefaler henne, hun leverer!"

sitat: Kristian Jæger