Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Nordic Choice

På denne siden finner du referanser fra Nordic Choice. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Nordic Choice eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Milad Mohammadi

Foredrag med: Milad Mohammadi

"Milad Mohammadi kom bort til meg med høy selvtillit og hevdet han var den beste foredragsholderen i Skandinavia. Det skjer ikke ofte at noen utfordrer meg på denne måten, så jeg takket ja til utfordringen. Han var den avsluttende taleren på Vinterkonferansen 2014, Skandinavias største arrangement i Friends Arena foran tusenvis av ledere - og han holdt sitt ord. Milad leverte den beste og mest inspirerende talen i arrangementets historie, og han fortjente sin fem-minutters stående applaus. "

sitat: Petter Stordalen, grunnlegger og styreformann
Se foredragsholder
Gyrid Beck Solberg

Foredrag med: Gyrid Beck Solberg

"Foredraget med Gyrid var inspirerende og full av liv, engasjementet løftet rommet og skapte tanker/refleksjoner hos alle. En times foredrag vil leve videre hos oss i lang lang tid, og være med oss når vi nå skaper endringer for fremtiden. Gyrid er et fantastiske menneske som minner oss på de mest opplagte tingene, men på en måte som gjør at de forblir hos oss."

sitat: Didde Christensen, Vice President Technology