Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Nordland Fylkeskommune

På denne siden finner du referanser fra Nordland Fylkeskommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Nordland Fylkeskommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marco Elsafadi

Foredrag med: Marco Elsafadi

Marco Elsafadi imponerte meg med sitt rolige vesen og trygghet og han ga oss mange gode tips mht. samspill mellom mennesker. Godt å høre et menneske som er dyktig på å sette ord på følelser og ikke minst minne oss på om at våre elever ikke nødvendigvis har så forskjellige måter å reagere på som oss voksne. Det handler kanskje mest om å være i stand til å tyde disse følelsene.

sitat: Solfrid Olsen, prosjektleder