Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Norges beste barnehage

På denne siden finner du referanser fra Norges beste barnehage. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Norges beste barnehage eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Tor var facilitator og foreleser for barnehagestyrere i Drammen juni 2013. Slik uttrykte man seg i etterkant om hva de lærte mest om:
Det å ha mot til å skape bevegelse og gjøre ting annerledes. Viktig å kunne si noe om hvorfor og hvordan vi skal ha det, og jobbe gjennom felles verdier! Definere vår kultur på arbeidsplassen! Gjennom å dele utvikler vi oss! Hvor viktig det er å tenke proaktivt – kunnskap om system/livsverdenen. Dagen var variert, morsom og lærerik! Inspirerende foredragsholder som provoserer frem nye tanker/perspektiv! Om arbeidsmetodene på seminaret: Litt «skremmende» med improvisasjon – men gøy i etterkant!
Komme ut av komfortsonen er utrolig lærerikt!
Mao;
Tor er både et fyrverkeri av en foreleser men også en facilitator som får deltakerne til å gjøre det de ikke ante var mulig! Ny bevissthet kan bedre oppstå når man trer ut av komfortsonen og skaper nye fortellinger i fellesskap. Å stå opp for verdiene, ha mot til gjennomføringen og å stå løpet ble en kraftig erkjennelse!

sitat: Grete Nesset - Prosjektleder